Ny- och ommålning

Professionell tapetsering kräver god kunskap om material och de senaste arbetsteknikerna i området.

Men att tapetsera handlar om mer än så. Det handlar också om formkänsla och om en förmåga att se resultatet redan innan det är påbörjat. Fantasi och inlevelseförmåga. Intuition och en förståelse för hur tapetsering i grunden handlar om färg och form i en perfekt kombination

Vi erbjuder en stor bredd av måleritjänster

Våra välutbildade målare är hantverkare med breda kunskaper. Vi erbjuder måleritjänster för tak, fasad, fönster, golv, snickerier, väggar, våtutrymmen m.m. Utöver själva utförandet av hantverket så är vi gärna också ditt bollplank när du vill diskutera färgsättning, form eller funktion. Eller om du kanske bara har något roligt projekt i tanken som du vill veta om det ens är är möjlig att utföra. Vi menar att när det kommer till om- och nymålningar är det bara fantasin som sätter gränserna för vilka resultat man kan skapa.


Inget projekt är för litet för oss

Våra målare på Starfors Måleri har alla en bra utbildning och en bred erfarenhet med sig, och det är därför vi alltid kan se på våra projekt med nyfikna ögon, varje gång. Inget projekt är för litet för oss eftersom vi tror att det är tack vare bredden på våra erfarenheter som vi också kan finnas till som ett bra bollplank för de kunder som vill diskutera sina idéer. Vi har sett, provat och utfört det mesta som finns att göra inom hantverksyrket och ser lösningar där andra istället ser problem.

Diskutera Ny- och Ommålning med oss

Kom förbi på en kopp kaffe och berätta vad du har för idéer och tankar kring renoveringen av just din bostad så kan vi bolla det tillsammans och se vad vi kan ta fram för bra koncept. Vi tror att du vet vad som är absolut bäst för dig och ditt hem, och är gärna med och utvecklar det tillsammans med dig.

 • Målerifirman med kvalitetskänsla och kunskap

  Starfors Måleri AB bedriver entreprenadverksamhet inom byggnadsmåleri. Företaget omfattar en kombination av kunskap inom måleri. Vi kan erbjuda det mesta inom måleriyrket allt efter kundens önskemål.

  Med mångårig erfarenhet från branschen, åtar vi oss såväl små som stora projekt. Inget jobb är för stort eller litet. Vi har byggt upp ett bra samarbete med andra entreprenörer vilket gör att vi kan erbjuda flexibla helhetslösningar på måleriarbeten, allt för att underlätta för kunden.

  Vi arbetar med både nyproduktion och ombyggnader, reparationsmåleri, gammalt och traditionellt måleri, fönsterrenovering och plåttaksmålning. Vi sätter färg på allt som våra kunder önskar. Tapetserar och målar såväl in som utvändigt efter kundens önskemål.

  Vi åtar oss uppdrag från alla företag oberoende av storlek, bostadrättsföreningar, privatpersoner Kommuner och landsting. 

 • Om Ägaren

  Henrik von Walden

  Mer än 20 års erfarenhet i brachen som målare, arbetsledare och platschef. Jag har 3 årig måleriutbildning och har även gått högre måleriutbildning på KTH (måleriingenjör). Tilldelad Mästarbrev inom måleriyrket. Hör av Er till oss så kan vi tillsammans hitta en lösning som passar Er.

Kontakta oss

Vi är måna om att hjälpa dig på bästa sätt vi kan. Genom att fylla i detta formulär kommer vi kontakta dig inom 1-2 arbetsdagar.

Hitta till oss

Kontakta oss

Adress:

Starfors Måleri AB
Kyrkogatan 25
744 31 Heby

Produktion/underhåll - 2023 av Sala Foto / Inart Designs