Tapetsering

Professionell tapetsering kräver god kunskap om material och de senaste arbetsteknikerna i området.

Men att tapetsera handlar om mer än så. Det handlar också om formkänsla och om en förmåga att se resultatet redan innan det är påbörjat. Fantasi och inlevelseförmåga. Intuition och en förståelse för hur tapetsering i grunden handlar om färg och form i en perfekt kombination

Vilken typ av tapet tycker du om?

Tapeter finns nämligen i såväl enfärgade varianter, som i handtryckta konststycken. Du kan välja bland mönster och nyanser i alla tänkbara varianter. Stiliserade blommor och vattenlandskap, strukturtapeter eller vinyltapeter, lattefärgat i kombination med klassiskt Stockholmsvitt eller kanske de stora skimrande medaljongerna tryckta på en högblank papperstapet?

Våra målare har bred erfarenhet av att sätta tapet i många olika miljöer, och i lika många olika färger och former. Vi har en bred kompetens inom såväl material och metod som hantverkstekniker och mönsterpassning – även med de tuffaste och ovanligaste handtryckta tapeterna. Utöver det bidrar vi såklart även med rådgivning kring både stil och form om du önskar.


Inget projekt är för litet för oss

Oavsett om du ska tapetsera om ett vardagsrum, ett barnrum, en hel övervåning eller en enstaka fondvägg så finns vi på Starfors Måleri där för att hjälpa dig att sätta din prägel på bostaden. Vi tycker att din tapetsering kommer att vara minst lika spännande som du själv tycker, och vi tar dina idéer och sätter dem i kraft åt dig. Resultatet blir professionellt tapetserade väggar i rätt färg och form, utifrån ditt önskade resultat.

Tapetsering med Starfors måleri

En tapet ska du kunna njuta av i många, många år så länge den är professionellt satt och vårdas med åren. Om du har en tapet som kräver extra omvårdnad så ger vi dig självklart även lite personliga tips och råd på hur du kan se till att förebygga slitage och skador på din nya tapet, så att den håller sig snygg och fräsch under hela sin livstid. Kontakta oss för rådgivning så tar vi det därifrån.

 • Målerifirman med kvalitetskänsla och kunskap

  Starfors Måleri AB bedriver entreprenadverksamhet inom byggnadsmåleri. Företaget omfattar en kombination av kunskap inom måleri. Vi kan erbjuda det mesta inom måleriyrket allt efter kundens önskemål.

  Med mångårig erfarenhet från branschen, åtar vi oss såväl små som stora projekt. Inget jobb är för stort eller litet. Vi har byggt upp ett bra samarbete med andra entreprenörer vilket gör att vi kan erbjuda flexibla helhetslösningar på måleriarbeten, allt för att underlätta för kunden.

  Vi arbetar med både nyproduktion och ombyggnader, reparationsmåleri, gammalt och traditionellt måleri, fönsterrenovering och plåttaksmålning. Vi sätter färg på allt som våra kunder önskar. Tapetserar och målar såväl in som utvändigt efter kundens önskemål.

  Vi åtar oss uppdrag från alla företag oberoende av storlek, bostadrättsföreningar, privatpersoner Kommuner och landsting. 

 • Om Ägaren

  Henrik von Walden

  Mer än 20 års erfarenhet i brachen som målare, arbetsledare och platschef. Jag har 3 årig måleriutbildning och har även gått högre måleriutbildning på KTH (måleriingenjör). Tilldelad Mästarbrev inom måleriyrket. Hör av Er till oss så kan vi tillsammans hitta en lösning som passar Er.

Kontakta oss

Vi är måna om att hjälpa dig på bästa sätt vi kan. Genom att fylla i detta formulär kommer vi kontakta dig inom 1-2 arbetsdagar.

Hitta till oss

Kontakta oss

Adress:

Starfors Måleri AB
Kyrkogatan 25
744 31 Heby

Produktion/underhåll - 2023 av Sala Foto / Inart Designs