Utvändig målning

Dina fönster får utstå mycket slitage

Vare sig beslutet att måla om dina fönster är estetiska eller praktiska så finns det bara fördelar med att ge fönstren en uppfräschning. Fönsterrenovering är en investering som ger nytt liv och ny lyster för hela byggnaden. Eftersom fönstersnickerier blir utsatta för klimatpåfrestningar på daglig basis så behöver de ett regelbundet underhåll för att behålla skicket under hela sin livstid. Vatten, vind, sol och blåst – det svenska klimatet brukar vara bra på att bjuda på variation och överraskningar. Man får ha förståelse för att husets exteriörer tar lite stryk med åren.

Vilken känsla vill du att din byggnad ska ge?

Du kanske skulle tycka om känslan av ”nyskapande och lekfull” när det kommer till din husfasad? Eller så är du ute efter den där färgen som ska gestalta känslan av ”klassiskt och propert”? En färg som skriker ut sin stolthet över kvarteret, eller en ton som på ett diskret sätt smälter samman med sin omgivning.

Utvändig målning

Oavsett vad du är ute efter att skapa för stil för just din byggnad så hjälper vi dig hela vägen från idé till färdigt resultat, och du kan känna dig trygg i att du får precis vad vi kom överens om, utan överraskningar. För hur skojigt det än kan vara med överraskningar så tror vi att investeringar av den här storleken kräver precision, noggrannhet och säkerhet – och det är vad vi också ser till att du får när du anlitar oss på Starfors Måleri.

 • Målerifirman med kvalitetskänsla och kunskap

  Starfors Måleri AB bedriver entreprenadverksamhet inom byggnadsmåleri. Företaget omfattar en kombination av kunskap inom måleri. Vi kan erbjuda det mesta inom måleriyrket allt efter kundens önskemål.

  Med mångårig erfarenhet från branschen, åtar vi oss såväl små som stora projekt. Inget jobb är för stort eller litet. Vi har byggt upp ett bra samarbete med andra entreprenörer vilket gör att vi kan erbjuda flexibla helhetslösningar på måleriarbeten, allt för att underlätta för kunden.

  Vi arbetar med både nyproduktion och ombyggnader, reparationsmåleri, gammalt och traditionellt måleri, fönsterrenovering och plåttaksmålning. Vi sätter färg på allt som våra kunder önskar. Tapetserar och målar såväl in som utvändigt efter kundens önskemål.

  Vi åtar oss uppdrag från alla företag oberoende av storlek, bostadrättsföreningar, privatpersoner Kommuner och landsting. 

 • Om Ägaren

  Henrik von Walden

  Mer än 20 års erfarenhet i brachen som målare, arbetsledare och platschef. Jag har 3 årig måleriutbildning och har även gått högre måleriutbildning på KTH (måleriingenjör). Tilldelad Mästarbrev inom måleriyrket. Hör av Er till oss så kan vi tillsammans hitta en lösning som passar Er.

Kontakta oss

Vi är måna om att hjälpa dig på bästa sätt vi kan. Genom att fylla i detta formulär kommer vi kontakta dig inom 1-2 arbetsdagar.

Hitta till oss

Kontakta oss

Adress:

Starfors Måleri AB
Kyrkogatan 25
744 31 Heby

Produktion/underhåll - 2023 av Sala Foto / Inart Designs